U15: Sok helyzet kimaradt a Dunakanyar SE otthonában

Készült: 2014. szeptember 25

Hétközi mérkőzésen, kedden csapatunk Szentendrére, a Dunakanyar SE otthonába látogatott. A sok kihagyott helyzetünk megbosszulta magát, és így 4:2-es hazai győzelem született.

 

Több szép támadást vezettünk, de gólt mégis a vendéglátóink szereztek az első negyedóra végén. Ekkor kirúgásunk után a félpályánál a megszerzett labdával támadást vezetett a Dunakanyar csapata, és két passz után már a büntetőterület belül volt a csatár, és a felső léc alá vágta a labdát. Tíz perc múlva újabb gólt kaptunk. Egy előre ívelt labdát vétettek el védőink, amit a kimozduló kapusunk felett újra a hálónkba lőtt az előző gólszerző. Támadásaink befejezése továbbra sem sikerült, így a félidő maradt 2:0.

Fordulás után rögtön megszületett a harmadik gól is. Előre rúgott szabadrúgásra védőnk és kapusunk egyszerre mozdult, és mindketten egymásra vártak, míg a kilépő hazai játékos kettőjük között a hálónkba lőtt. Ezután "büntető párbajra" került sor. Játékvezető két tizenegyest ítélt javunkra, és az ellenfélnek egyet. Mindhárom értékesítve lett így kialakult a 4:2-es végeredmény.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.