U15, U14: Mészöly Focisuli vendégei voltunk

Készült: 2014. október 14

Október második szombatján Budapesten a Fehér úti sporttelepen lépett pályára két csapatunk. Nagyobb korosztályunk 4:0-ás győzelmet aratott, míg az U14-es gárdánk 8:3-as vereséget szenvedett.

U15: Több helyzetet sikerült kidolgoznunk, de az első találatot csak a félidő vége felé sikerült megszereznünk.Ekkor egy félpályánál elvégzett bedobásunk után Ági Atanáz passzolt Dibúz René elé, aki átvette a labdát, majd több csel után tisztára játszotta magát, és a tizenhatos sarkáról a hosszú felső sarokba lőtt.

 Második játékrészt egy góllal nyitottuk. Sarokrúgásunk után nem tudtak a hazai védők felszabadítani, így Klátyik Balázs lőhetett közelről, amit a kapus még bravúrral lábbal védett, de a kipattanóra Bocskay Zalán csapott le, aki az ötös vonalon felugorva, bebelsőzte a labdát. Tíz percet kellett várni a következő találatig. Böhm Patrik lőtte be két védő közé a labdát Klátyik Balázsnak, aki lefutva a védőjét nyolc méterről ballal a jobb alsóba gurított. Lefújás előtt sikerült még előnyünket tovább növelnünk. A kapunak háttal álló Klátyik Balázs gurított vissza az alapvonal közeléből a kapu előterébe. Böhm Patrik kilépett a védők közül és hét méterről az ellenkező felső sarokba lőtt, így kialakult a 4:0-ás végeredmény.

Teljesen megérdemelten nyert ismét csapatunk, és ezzel az újabb sikerrel már a képzeletbeli dobogó harmadik fokára léptek.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

                
         

 


 

U14: Sajnos fiatalabb korosztályos csapatunk nem tudta megismételni múlt heti teljesítményét, és már az első félidőben jelentős hátrányba került /6:2/. A második játékrészben már egyenrangú ellenfelei voltunk a listavezető csapatnak, de a végeredmény így is 8:3 lett a hazai csapat javára.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.