U15, U14: Pénteken a Komárom csapatait fogadtuk

Készült: 2014. november 16

November 14-én a Futball Centrum füves pályáján a Komárom két korosztályos csapatával mérkőztünk. Az U15-nél a két dobogós helyen álló csapat találkozóján 4:2-es sikerrel zártuk a mérkőzést. A fiatalabbak egy szoros meccsen maradtak alul 2:1 arányban.

U15: Jól kezdtük a mérkőzést, és több helyzetet is kidolgoztunk, de a vezetést mégis a vendég csapat szerezte meg a 26 percben. Egy labdavesztésünk után indult a jobb oldalunkon a komáromi támadás, és végül a szélsőjük ki is használta a lehetőséget és megszerezte csapata számára a vezetést. Középkezdés utáni támadásból azonban egyenlíteni is tudtunk. Jancsó D. lövése még kipattant a kapufáról, de Klátyik Balázs már nem hibázott, és az alsó sarokba belsőzött. Tíz perc múlva bal oldali akciónk végén Váli B. lövésébe még a kapus bele tudott érni, de a labda Jancsó Dániel elé került, aki hat méterről az üres kapuba lőtt. Félidő lefújása előtt még Klátyik B. találta meg jó labdával középen Böhm Patrikot, aki megtolta a játékszert, majd 17-ről a bal alsó sarokba helyezte azt. Így 3:1-es előnnyel vonultunk be a félidőben az öltözőbe.

Második játékrészben helyzeteink közül egyet sikerült gólra váltanunk. Váli Balázs indult meg a jobb oldalon, és több védőn áthámozva magát betört a 16-ra, és a hosszú sarokba lőtte a labdát. A végén a Komárom egy véleményes büntetővel 4:2-re alakította a mérkőzés végeredményét.

Színvonalas mérkőzésen újabb győzelmet szerzett korosztályunk a megyei rangadón. Fizikai hátrányunkat labdabirtoklással és gyors játékkal ellensúlyoztuk, így megérdemelt a sikerünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

U14: Az első félidő felénél már két gólos hátrányba kerültünk, de Szelőczei Krisztián révén sikerült az eredményen szépítenünk. A fordulás után a gólszerzés nem sikerült egyik csapatnak sem, így maradt a 2:1-es vendég siker.

Az elején két helyezkedési hiba eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét, hiába nyomtuk meg a mérkőzés végét pont nélkül maradtunk.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.