U17, U21: Remek győzelmek Csákváron

Készült: 2014. október 05

Mindkét csapatunk a forduló előtt a tabella második helyén álló egyesülethez, Csákvárra látogatott. Az előzetes várakozásokat felülmúlva először a fiatalabbak 4:0-s győzelmet arattak, majd az U21-is diadalmaskodott 5:3.

 

U17: Hazai csapat több veszélyes szöglettel jelezte, hogy hamar szeretnék eldönteni a mérkőzés sorsát. Azonban kijöttünk a szorításból, es egy gyors ellentámadás végén óriási helyzetünk maradt ki. Két méterről az üres kapura leadott lövésünk az egy szál védőt találta el. Ezután kiegyenlítődött a játék, és nekünk sikerült a vezetést is megszereznünk. Szalai D. remek labdát lőtt be a védelem mögé, amire Modrovics R. csapott le, és 16-ról szembekerülve a kapussal higgadtan gurította el mellette a labdát, ami a jobb sarokban kötött ki 0:1. Sikerült előnyünket megduplázni még ebben a játékrészben. Egy hazai rossz kapuskirúgás után a védő hátáról a labda éppen Éber M. elé pattant, aki köszönte, és senkitől sem zavartatva kapura lőtt, és a kapus lábai között a labda utat is talált a kapuba 0:2.

Második félidőben vendéglátóink mindnet megtettek, hogy szorosabbá tegyék a mérkőzést, de csapatunkon nem találtak fogást a mai nap. Játékrész közepén kapuskirúgásunk után Szalai D. szerezte meg a labdát, és tartotta míg felértek társai, és végül Modrovics R.-nak passzolt, aki ügyes cselekkel tisztára játszotta magát, majd a 16-os sarkáról védhetetlen gólt lőtt a hosszú felső sarokba 0:3. A játék képe ezután már kissé megváltozott, a hazaiak ívelgetésekkel próbáltak kapunk előterébe kerülni, de Ivacs F. ezeket védte. Újabb góllal végleg bebiztosítottuk győzelmünket egy igen jó erőt képviselő csapat otthonában. Chrompota B. szöglete után nem tudtak felszabadítani a hazaiak, és Pudleiner B. 10 méterről a felső léc alá lőtt 0:4.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

U21: Magas színvonalú mérkőzés volt a csákvári centerpályán, amit ezúton is köszönünk a vendéglátóknak, hogy pazar körülményeket biztosítottak. A jó talajú pálya mindkét csapatot feldobta, gyors és pontos játékot mutattak be a labdarúgók. Az első félidőben a csákvári csapat meggyőzőbb volt és két gólos előnnyel mehetett a szünetre.
A második játékrészben csapatunk nem hagyta annyiban, bátran és kezdeményezően ment előre, szebbnél szebb támadásokat vezettünk, ennek következményeként hat perc alatt megfordítottuk a mérkőzés állását. A fordítás után kicsit beszorultunk, de a mérkőzés végén egy tökéletes kontrával bebiztosítottuk a győzelmet egy komoly szintű csapat ellen értékes győzelmet arattunk!  Az 5:3-as győzelmünk, és a második félidőben mutatott játék erőt kell, hogy adjon a csapatnak a következő fordulókhoz.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.