U21, U17: Nem bírtunk az éllovas Gyirmót csapataival

Készült: 2014. október 12

Szombaton mindkét korosztályos csapatunk a listavezető Gyirmót csapatait fogadta hazai pályán. A vezetést ugyan megszerezte mindkét csapatunk a mérkőzések elején, azonban a győzelmeket a vendég csapatok szerezték meg 4:2, illetve 2:1 arányban.

 U21: Jól kezdtük a mérkőzést, hisz negyed óra alatt Bokros Richárd két találataival két gólos előnyre tettünk szert. Azonban egy vitatható büntető után a vendégek szépítettek, sőt át is vették a mérkőzés irányítását. Fél óra elteltével már az egyenlítés is meglett egy 17 méterről remekül elvégzett szabadrúgás után. Három perccel később egy újabb szabadrúgás után a csúsztatott fejes után újra a hálónkban kötött ki a labda, így már meg is fordították a mérkőzés állását a Gyirmótiak. Ráadásul a félidő lefújása előtt egy előre ívelt labdára csapott le a jobb szélső, és lefutva védőnket a kimozduló kapusunk mellett higgadtan a hosszú sarokba belsőzött.

A második félidőben a 4:2-es vendég vezetés már nem változott. Meddő mezőnyjáték folyt a pályán. Mi már nem tudtunk pluszt hozzá tenni a játékhoz, míg a vendégeknek megfelelt az eredmény.

 A mérkőzés jegyzőkönyve>>


 U17: Az első félidő közepén Pudleiner Bálint szabadrúgása után a vendég büntetőterületen belül még Zakhar Ákos fejelte tovább a labdát, amit Modrovics Richárd bólintott az ellenfél kapujába. Gyirmót csapata mindent megtett a szépítésért, ami sikerült is nekik. Röviden szabadítottunk fel kapunk előterében, és tíz méterről az ajándék labdát a kapunkba vágta a vendég játékos. Továbbra is lendületben maradt ellenfelünk,és egy tetszetős, egyérintős passzos játék után erőteljes lövést küldtek kapunkra, amit kapusunk hárított, de a labda szerencsétlenül a hálónkba hullott végül. Ezután még egy kapufát is lőtt a két mezes csapat, de félidőben maradt a 2:1-es vendég vezetés.

 

 Második játékrész szinte esemény nélkül zajlott. Egy veszélyes szabadrúgásunk után ötösről játékosunk mellé emelt, ami szinte a kapufát súrolva hagyta el a játékteret. Majd a mérkőzés utolsó húsz perce "színesre" sikeredett.  Ellenfelünk fegyelmezetlenségeinek következményeként kettős emberelőnybe kerültünk. Azonban ezzel a lehetőséggel nem tudtunk élni, és így maradt az első félidőben kialakult 2:1-es vendég siker, és ezzel továbbra is hibátlan maradt ellenfelünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.