U21, U17: Dorogi döntetlenek

Készült: 2014. október 19

A bajnokság tizedik fordulójában a két szomszéd város rangadóján mindkét korosztályos csapatunk 2:2-es eredményt ért el.

 

U21: Az első félidőben többnyire mezőnyjáték folyt a pályán. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.

A második játékrész elején egy váratlan távoli lövés után a hazaiak megszerezték a vezetést. Ezután is veszélyes támadásokat vezettek és két kapufát is lőttek. Azonban gólt mégis mi szereztünk. Bokros Richárd tört be a büntetőterületre, ahol a kifutó kapus buktatta. A megítélt büntetőt Czakó Erik higgadtan értékesítette. Nyíltabbá vált a játék, és mindkét csapat próbálta a maga javára fordítani a mérkőzés állását. A hajrában egy szöglet után fejjel volt eredményes játékosunk Csente Kornél. Azonban nem sikerült megtartani a vezetést, mivel a hosszabbítás utolsó percében egy jól eltalált lövés újra utat talált kapunkba. A játékvezető le is fújta a találkozót, és így 2:2 lett a vége.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>


U17: Az első játékrészben mi irányítottuk a játékot, és többször tudtunk veszélyes szituációkat kialakítani a hazai kapu előtt. Végül a 23. percben mezőnyfölényünk góllá is érett. Dékány Roland tizenhatos oldalvonaláról leadott lövése a rövid sarokban kötött ki.

A második félidőben kissé változott a játék képe, és a hazaiak vették át a kezdeményezést. A 66. percben azonban újra mi voltunk eredményesek. Egy a védelem mögé bepörgetett labdára csapott le Modrovics Richárd, aki a kapus mellett elhúzta azt, majd az üres kapuba gurított. Két gólos előnyünk túlságosan is megnyugtatta a csapatot, és jött is rá a válasz tíz perc múlva. Egy dorogi bedobás után eltolódott védelmünk mögé került a labda, ahol az ötösön belül a hazai játékos fejjel maga elé tette a játékszert, majd közelről megzörgette hálónkat. Mindent egy lapra feltéve támadott ellenfelünk, és végül a lefújás előtt pár perccel sikerült is egalizálniuk az eredményt. Egy bal oldali beadásra jól érkezett a csatár, és két védőnk gyűrűjéből a rövid sarokba lőtt. Így ezen a találkozón is megosztoztak a pontokon a csapatok.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.