U21, U17: III.ker. TVE vendégei voltunk

Készült: 2014. október 29

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzések pótlására került sor az őszi szünet szerdáján. Először az U21-es csapatunk lépett pályára., A félidőben még győzelemre álltunk, azonban a végén újra döntetlen lett a mérkőzés végeredménye. A fiatalabb korosztályos csapatunk egy nehezen kicsikart győzelmet aratott.

U21: Jó körülmények között játszottunk egy kétarcú mérkőzést. Az első félidőben már az elején egy oldalsó szabadrúgásból elkerülhető gólt kaptunk. Utána viszont mezőnyfölényre tettünk szert, és szép akciókat vezetve csapatunk a félidő végére Sárik Olivér, és Czakó Erik révén megfordította a mérkőzés állását. A helyzetek alapján négy-öt gólos előnnyel mehettünk volna a szünetre ami, mint később kiderült meg is bosszulta magát.
A második játékrészben rögtön emberhátrányba kerültünk egy rossz ütemű belépő után a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt kapusunk azonban kivédte, de sejteni lehetett hogy szinte az egész félidőt emberhátrányban töltő csapatunk nem fogja bírni a nyomást a vérszemet kapó ellenféllel szemben. Sokáig tartottuk magunkat tíz emberrel, míg a lefújás előtt húsz perccel csak utat talált a labda a kapunkba /2:2/. Azonban egy perc múlva Nagy Csomor András betalált, így újra nyerésre álltunk. Öt perc múlva a hazai csatár megint szépíteni tudott, és kialakult a 3:3-as végeredmény. Így óriásit küzdve, egy pontot sikerült elhozni, amire rá is szolgáltunk ezen a tanulságos mérkőzésen!!

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 


 U17: Nehezen indult a mérkőzés, leginkább a két tizenhatos között zajlott a játék. A félidő 18. percében Páldi Patrik fellépett a támadásépítésbe, és remekül indította Szász Lajost, aki 19 méterről a kissé kint álló kapus felett a hálóba ívelt. Ezután még mezőnyfölényben játszottunk, de támadásaink rendre megakadtak a hazai kapu előterében.

A második játékrészben ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de kapunk előterében védelmünk biztos lábakon állt, így nem tudták őket átjátszani.  A mérkőzés végén több óriási helyzetünk is adódott, de a befejezésekbe hiba csúszott, így nem tudtuk növelni az első játékrészben kialakított 0:1-es eredményt.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.