U17, U21: Oroszlányi felemás eredmények

Készült: 2014. november 01

November első napján, szombaton csapataink az oroszlányi műfüves pályán játszották következő bajnoki mérkőzéseiket. U17-es csapatunk végig kézben tartva a mérkőzés irányítását 5:0-ás győzelmet ért el. Az U21 kissé csonka kerettel lépett pályára, és a véghajrában bekapott góllal 2:1-es vereséget szenvedtek.

U17: Hamar megszereztük a vezetést a mérkőzés elején. Petrovics Bence került bal oldalon a védelem mögé, majd pontosan adott középre, ahol a jól érkező Éber Máté közelről bebelsőzte a labdát. Tíz percen belül újabb találatot értünk el. Egymás után elvégzett sokadik szögletünk után, először a felső kapufa még mentette hazaiakat a góltól, de a kipattanó után összeszedtük a labdát, és ismét Petrovics Bence centerezett jól középre, ahol most Zakhar Ákos maradt üresen, aki az ötös vonaláról a hosszú sarokba helyezte a játékszert.

A fordulás után is lendületben maradtunk, és Modrovics Richárd sarokrúgása után Pudleiner Bálint fejjel volt eredményes. Tíz perc múlva Szász Lajos ugratta ki Modrovics Richárdot, aki védőjét lefutva, betört a tizenhatoson belülre, ahol a kifutó kapus elkaszálta. A megítélt büntetőt Páldi Patrik higgadtan értékesítette. Lefújás előtt negyed órával, lendületes támadásvezetésünk végén Petrovics Bencétől került a labda Modrovics Richárdhoz, aki cselekkel tisztára játszotta magát, és 15 méterről a hosszú sarokba lőtt. Ezután is több helyzetet kidolgoztunk, de több találat már nem született, így maradt a 0:5-ös végeredmény.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

U21: Egy idegölő mérkőzés volt, rengeteg helyzet kimaradt az első félidőben, így hátránnyal fordulunk a második játékrészre. Sajnos a sok hiányzó miatt kevesebb variációs lehetőség maradt a kispadon, az egyenlítés még sikerült, de a végén egy szöglet után az Oroszlány otthon tartotta a három pontot.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.