U21, U17: Tökölt mindkét csapatunk legyőzte

Készült: 2014. november 08

A bajnokság 13. fordulójában a Tököl VSK csapatait fogadtuk a Vasas pályán. Az U21-nél a létszámhiányosan kiálló vendégek ellen 6:0 lett a mérkőzés végeredménye. Az U17 egy gólzáporos győzelmet /15:1/ aratott.

U21: Ellenfelünk sajnos csak nyolc emberrel lépett pályára, de sportszerűségből jelesre vizsgáztak, hisz ennyien is végigjátszották a mérkőzést, függetlenül annak kimenetelétől. Az első félidőben Koller Tamás duplájával, valamint Patos Benjamin, Gyebnár Gergely találatával, illetve Várszegi Balázs szöglet utáni góljával 5:0 volt az eredmény.

A fordulás után is nálunk volt a kezdeményezés, de a befejezésekbe hiba csúszott, illetve többen öncélúan játszottak. A mérkőzés vége felé azonban Gyebnár Gergely távoli bombájával még eggyel növelni tudtuk előnyünket, így 6:0 lett a találkozó vége.

További képek a mérkőzésről>>

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

U17: A sereghajtó csapat semmi ellenállást nem tanusított a mérkőzésen, csak a gólarány nagysága volt kérdéses. A hetedik percben el is kezdtük a gólgyártást, és féltucat találatot értünk el az első 45 percben.

A második félidőben a fáradó ellenfelünk hálóját még további kilenc góllal terheltük. Azonban a tököli fiatalok is elérték egyik céljukat, hisz megszerezték a bajnokságban az első góljukat, így 15:1 lett a találkozó vége. Az eredmény itt sem túlzó, sőt még kicsit több egymásra figyeléssel még nagyobb arányú is lehetett volna  különbség.

 

További képek a mérkőzésről>>

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.