U17, U21: Szigetszentmiklósi felemás vasárnap

Készült: 2014. november 16

A hét utolsó napján az U17-es csapatunk 2:1-re nyerni tudott az SZTK-Erima otthonában. Sajnos az U21-esek a gyengébb második félidőnek köszönhetően 7:2-re alulmaradtak a tabella második helyezettjével szemben.

U17: Nem sokáig kellet várni az első gólra, hisz a 6. percben Chrompota B. szögletére jól érkezett Pudleiner Bálint, és fejese a felső léc alatt vágódott a hálóba. Tíz perc múlva azonban jött rá a válasz. Félpálya felétől elvégzett hazai szabadrúgás után a labda a hosszú oldalon kötött ki, és a tétovázó játékosunk mellett a az ötös sarkáról a a felső léc alá bombázott a hazai szélső.

A második játékrész 26. percében végül mezőnyfölényünket sikerült gólra váltanunk. Ekkor Modrovics R. lépett ki a védők gyűrűjéből, de az elfekvő kapusba lőtt. A labda azonban kipattant éppen Szalai Dominik elé, aki 12 méterről higgadtan lőtt a kapuba és alakította ki az 1:2-es végeredményt.  Sajnos több gólt nem sikerült szereznünk pedig mindkét félidőben többször is vittük a labdát egy az egyben szembe a kapusra, de ezeket a nagy helyzeteket nem tudtuk sajnos kihasználni.

Csapatunk folytatta jó sorozatát és újabb győzelmet szerezve lépett előre a tabellán. A mai napon nem a látványos játék dominált, kizárólag a három pontnak lehetett örülni. Ellenfelünk szimpatikus csapat benyomását keltette, nekik további sikeres folytatást kívánunk!

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

U21: Jobb csapattól kikapni nem kellemetlen dolog, gratulálunk a gyorsabban, taktikusabban és szervezettebben játszó hazaiaknak, megérdemeltek nyertek.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.