U21, U17: Sima győzelmek a Holler UFC ellen

Készült: 2014. november 22

Az őszi bajnokság 15. fordulójában a Vasas pályán mindkét csapatunk gólgazdag mérkőzésen otthon tartotta a három pontot. Az U21-esek egy remek első félidő után 5:3-ra nyertek, míg az U17 könnyedén átgázolt /6:0/ az utolsó előtti helyen álló csapaton.

 U21: A mérkőzése remek első félidőt hozott és szerencsére jól is alakult, már ami az eredményességet illeti. Csapatunk nagy kedvvel és szemre is tetszetősen játszott. Nagy Csomor András távoli lövésével már a 10. percben vezetést szereztünk, amit Patos Benjamin szép fejesgóllal duplázott meg a 25. percben. A 35. percben Bokros Richárd találatával már háromgólos előnyben voltunk, és bár az ellenfél pár perccel később szépített, Szász Lajos góljával eldőlni látszott a mérkőzés az első félidő végére.

Fordulást követően nagyot változott a játék képe, ellenfelünk nagy harci kedvvel és lendülettel visszajött a meccsbe és háromgólos hátrányából kettőt lefaragva izgalmassá tette a második félidőt. Sajnos belealudtunk a mérkőzésbe. Szerencsére azonban nem ijedtünk meg ellenfelünktől és a rövidzárlattól sem. Az utolsó negyedórában ismét erőre kaptunk és Bokros Richárd hajrában szerzett második góljával végleg eldöntöttük a találkozó sorsát.

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

U17: Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, aminek következményeként már a 7. percben megszereztük a vezetést. Modrovics Richárd 17 méterről leadott lövése védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba. Öt perc múlva Szalai D. passzolt a felérő védő Chrompota Bencének, aki betört a 16-ra, és három védőt átjátszva szembe került a kapuval, majd a rövid sarokba helyezte a labdát. A játék szinte végig az ellenfél térfelén zajlott, helyzeteink azonban elakadtak, köszönhetően a bravúrosan védő vendégkapusnak és a pontatlan utolsó passzoknak.

 Fordulás után sem változott a játék képe, szinte csak egy térfélen folyt a játék. Tetszetős passzos játékunk végén az 56. percben, Bugjó M. labdáját, Modrovics Richárd helyezte ismét a kapuba. Megnyugtató előnyünk birtokában is próbáltunk újabb gólokat szerezni, ami a mérkőzés hajrájában sikerült is. A 84. percben Ibos F.-től került a játékszer Zakhar Ákoshoz, aki az ötös sarkáról belsővel a hosszú sarokba csavart. Két perc múlva Dékány R. az alapvonalról tette vissza a labdát középre, ahol Bugjó Milán átvette a bal lábára, és lövése a kapufát is érintve a hálóban kötött ki. A találkozó utolsó percében Bugjó M. ütempasszal indította Dékány Rolandot, aki lövőcsellel még a kapust is elfektette, és az üres kapuba lőtt.

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.