Felnőtt csapat: hatgólos győzelem az Oroszlány ellen

Készült: 2014. október 19

Felnőtt csapatunk szombaton délután az Oroszlány gárdáját fogadta. A kellemes, szinte nyárias időjárás bennünket altatott el jobban, az első negyedórában inkább a vendégek akarata érvényesült - ennek ellenére az első nagy helyzet előttünk adódott.

A kezdeti pontatlanság és görcs a félidő derekára elmúlt, sőt, vezetést is szereztünk: a 27. percben Besey Dániel beadását Szlovák Márton fejelte a kapuba. Bő tíz perccel később megdupláztuk előnyünket, Heller Máté bal oldali szabadrúgását követően Faragó Marcell volt eredményes - szintén fejjel. Kollár Márk előtt adódott még két ízben is gólszerzési lehetőség, ezek azonban kimaradtak és bár a játékunk akadozott,  sokszor pontatlan is volt, a félidőre mégis kétgólos előnnyel vonulhattunk.

Fordulást követően szerencsére rögtön növelni tudtuk előnyünket: az 50.percben egy jobb oldali szögletet követően Szlovák Marci emelkedett ismét a legmagasabbra és saját maga második, csapatunk harmadik gólját bólintotta a vendégkapuba. A 62. percben Faragó Marcell is duplázott, egy szögletet követően a kipattanót bombázta a hálóba. A mérkőzés utolsó fél órájára érezhetően megtört és elfáradt az egyébként lendületes játékra és labdabirtoklásra törekvő vendéggárda. A végig nagy kedvvel játszó Kollár Márk jobb oldali beadást passzolt be közvetlen közelről a 72. percben, a mai mérkőzés utolsó gólját pedig Kiss Bence szerezte meg a lefújás előtt - egyéni akcióját szép lövéssel zárta le.

Az elmúlt hetek jó játékát és gólínségét követően ma végre kijött a lépés a csapatnak és még ilyen arányban is megérdemelt, 6:0-ás győzelmet arattunk.

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.