U19, Felnőtt: Lábatlan elleni döntetlenek

Készült: 2014. november 16

A megyei bajnokság 14. fordulójában, szombaton először az U19-es csapatunk egy fordulatos mérkőzésen 2:2-es eredményt ért el. A felnőttek egy gyors gólváltást követően nem tudták kihasználni helyzeteiket, így itt is pontosztoszkodás /1:1/ lett a találkozó vége.

 U19: Szombaton délelőtt a Lábatlan csapatát fogadtuk hazai környezetben. Két, a középmezőnyben tanyázó csapat rangadója is lehetett volna a mai mérkőzés, ám a vártnál jóval gyengébb színvonalú meccset játszott a két gárda.

 Az első igazán nagy helyzet előttünk adódott, ennek ellenére a vendégek szereztek vezetést a 27. percben. Bő tíz perc elteltével szépségdíjas góllal egyenlítettünk: egy szép támadás után Szász Lajos remek lövése vágódott a léc alá.

 A második játékrész sokáig eseménytelenül telt. Az utolsó húsz percben viszont mindkét csapat rákapcsolt. Szalai Dominik okos góljával megszereztük a vezetést a 72. percben, azonban a vendégek válaszolni tudtak, hat minutummal később kiegyenlítettek.

 A látottak alapján igazságos döntetlennel zárult a találkozó.

  A mérkőzés jegyzőkönyve>>


Felnőtt: Az idei év utolsó hazai bajnoki mérkőzésén a harmadik helyezett Lábatlant fogadtuk a Vasas-pályán.

 Remekül kezdtük a meccset és már a 4. percben előnyhöz jutottunk: egy szép jobboldali támadás végén a vendégkapus bravúrral védett, a kipattanóra érkező Kollár Márk lövésével szemben azonban tehetetlen volt.

 Lendületesen, gyorsan és pontosan futballozott csapatunk, ellenfelünk pedig nagyon ritkán tudott kijönni a szorításból és saját térfeléről. Az első negyedóra végén adódott egy újabb nagy ziccerünk, ez azonban kimaradt. A vendégek első szöglete viszont eredményesnek bizonyult. Egy begyakorolt variációt követően a 15. percben kiegyenlítettek. Továbbra is maradtunk támadásban, ám erőfeszítéseink után nem sikerült ismét vezetéshez jutnunk.

 A második félidőben belealudtunk a meccsbe, visszaesett a játékunk, a vendégek többször is veszélyeztettek, érezhetően átvették a meccs irányítását. Az utolsó negyedórában viszont ismét lendületesebbé vált a csapat. és nagy nyomást helyeztünk az ellenfél kapujára - igaz, mindössze egy helyzetünk adódott, gólt már nem tudtunk szerezni, így döntetlennel zárult a mai mérkőzés. 

 

Néhány további kép>>

 A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 

 

FC Esztergom Partnerei

    

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához ajánljuk a legfrissebb böngésző verziók használatát.
Legjobb megjelenés: Chrome | Firefox | Opera | Safari | Internet Explorer 11
Az oldal támogatja a Mobil eszközökön való megjelenést.