Hibaüzenet

  • Warning: include_once(/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine): failed to open stream: No such file or directory include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).
  • Warning: include_once(): Failed opening '/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') include_once() függvényben (/home/-www/fcesztergom.hu/htdocs/fcesztergom_hu/includes/theme.inc 209 sor).

Bozsik program

 

 

Az FC Esztergom Futball Klub idén is nagy lelkesedéssel szervezi a Bozsik Intézményi Programot. A 2017/2018-es szezonban még több kisgyerek vágott bele a programba. Ebben a rendszerben mindenki nyer, hiszen minden induló ajándékot kap. Sőt a részvétel után az idény végeztével az óvodák és iskolák is sportszereket kapnak ajándékba.

A program keretein belül a kisebbek számára fesztivált, a nagyobbak részére futball tornát szervezünk.

Az első fesztivál/torna időpontja októberben már sikeresen lezajlott. Ahol az ovisok közül közel hatvan kisgyerek és az iskolások közül közel kétszáz tanuló jött el hozzánk.

 

A második fesztivál/torna időpontjai az alábbiak lesznek:

 

·      

November 09. (CS) 12:00-13:00 - FCE Futball Centrum - 3., 4. Korcsoport

 

·      

November 20. (SZ) 13:30-14:30 - FCE Futball Centrum - 2. Korcsoport

 

·      

November 22. (SZ) 9:00-10:00 - Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok - 0. Korcsoport

 

·      

November 20. (SZ) 12:00-13:00 - FCE Futball Centrum - 1. Korcsoport